האוכל בלנדוור

פילוסופיית המזון שלנו בלנדוור מבוססת על הערכים העליונים של טריות ואיכות, ועל האמונה כי אוכל טוב דורש השקעה ואהבה. תפיסה זו מלווה את העשייה שלנו בכל מנה בכל סניפי הרשת. כל המנות המוגשות בלנדוור מוכנות מחומרי גלם שנחתכים ומוכנים מרגע הזמנת הלקוח.

אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, מבלי להתפשר. כך למשל, כיכרות הלחם שנאפות בעבודת יד, מורכבות מקמח מעולה, מים, מלח, דגנים, והמרכיב הסודי שאסור לנו לגלותו. מעבר לכך, אנו לא משתמשים בחומרים משמרים או חומרי טעם וריח. אנו מאמינים שלחם טוב אינו דורש תוספות מלאכותיות אלא השקעה טבעית בחומרי האיכות הבסיסיים. כך גם לגבי כל מנה אחרת שאנו מפיקים במטבחנו.

האוכל הלנדוורי הוא איטלקי ים תיכוני, המתעדכן מדי עונה ושואב השראה מהמקומות הקלאסיים, הנחשבים והעכשוויים ביותר בעולם. ניתן ליהנות ממנו בכל שעה משעות היום ועל פי החשק, מכריכון של בוקר, ארוחה חמה ומשביעה או נשנושי לילה לצד בירה טובה. על יצירת המנות אמון מימיה הראשונים של הרשת, השף שחר ברנע, המתמחה במטבח איטלקי ים תיכוני, ואת נגיעת ידו אפשר לחוש בכל מנה. טבחי הרשת הם אנשי מקצוע מיומנים בתחומם, שעוברים מסלולי הכשרה שונים ברשת, כגון קורס טבחים. ברוב הסניפים תוכלו לראות אותם עובדים במטבחים הפתוחים. אנרגיית ההשקעה הלנדוורית עוברת מהבריסטה (ברמן קפה) או הטבח, דרך המלצרים – היישר אליכם לקוחותינו, ומשתקפת במנות השמחות והמענגות, המחויבות למותג לנדוור, לאורך ולאורח חייו.